„Srpska napredna stranka i Socijalistička partija Srbije izvode revizionistički pir u Skupštini grada Beograda gde Predsednik Skupštine Nikola Nikodijević hvali Slobodana Miloševića i ozloglašeni režim u kojem su učestvovali. Nakon toga odbornik SNS, Nebojša Bakarec pokličima veliča socijalnu politiku devedesetih godina kada je zbog nekoliko ratova i bombardovanja ogroman broj ljudi nastradao.“ rekao je Vladimir Pajić, odbornik u Skupštini grada Beograda i predsednik Beogradskog odbora PSG.

Pajić je dodao da „Udaljavanje od Evropske Unije od republičkog nivoa sada je spušteno i u Skupštinu grada. Kada se uzme u obzir da Gradonačelnik Šapić za svoje najbliže saradnike bira optužene za upravljanje logorima i podržava ruski režim, koji u ovom trenutku vrši zločine onda nema sumnje da je kurs politike jasan. Ovo je sramota koja se ne sme tolerisati.“

„Pokret slobodnih građana je  glas evropske i demokratske Srbije i ostajemo beskompromisno dosledni u borbi protiv ovakve revizije istorije i odbrane najgore decenije u istoriji Srbije. Mi želimo Beograd kao centar univerzalnih ljudskih vrednosti, kao otvoren evropski grad.“ zaključio je Pajić.