Predrag Jovović, poverenik PSG za Niš rekao je u Slobodnoj zoni da grad vode neodgovorni ljudi koji izvršavaju naloge svojih beogradskih gazda zarad sitnog ličnog profita. "Koliko je sve nas koštao ćar niških naprednjaka, sada više ne može da se sakrije: posledice su katastrofalne i trpi ih ceo grad, pošto je aerodrom umesto domaćinskog poslovanja dobio upravu koja ga gasi."

"Ono što je najtragičnije jeste nedostatak volje i sposobnosti da se sagleda činjenica da se ono što je trebalo da bude „motor razvoja jugoistočne Srbije“ sada guši, gasi i preti da sa svojim propadanjem povuče male i velike kompanije iz Niša. Ovakva naprednjačka politika dovešće do toga da kompanije koje nemaju nikakve veze sa SNS, koje bez ikakvih subvenicija zapošljavaju mlade inženjere i programere, premeste svoj biznis do lokacija do kojih će stizati brže i jefitinije." rekao je Jovović. 

On dodaje da su "Podaci o tome kako posluje aerodrom, kako se finansira i šta se subvencioniše, različiti u zavisnosti od toga da li o njemu govori „staro“ ili „novo“ rukovodstvo aerodroma. Pritom se zaboravlja da se sa čak pet miliona evra godišnje subvencionišu letovi koji nisu popunjeni do mere ekonomske isplativosti. Kome su potrebne ovakve linije koje se subvencionišu ogromnim količinama našeg novca? Za čiji račun radi Aerodrom? Za račun građana Niša i Srbije ili „Er Srbije“?

"Ako imalo savesti ima, Aerodrom Konstantin Veliki mora da se vrati građanima Niša. Očigledno je da ovako kako je, ne da se ne radi u interesu građana Niša, nego se svesno radi protiv interesa građana Niša. PSG to neće tolerisati", zakljucio je Jovović.